Goed om te weten:

  • Vrije keuze van crematie locatie

  • Dienstverlening in de gehele regio

  • Hulp bij samenstellen persoonlijk afscheid

  • Vrije keuze van Muziek

  • Ruime keuze cateringsmogelijkheden

Crematorium Eikelenburg

Crematorium Eikelenburg te Rijswijk is geschikt voor het opbaren van een overledene, het houden van een condoleancebezoek en het verzorgen van een crematie in Rijswijk zowel voor grote groepen als ook voor een afscheid in besloten kring.

 

De aula van Crematorium Eikelenburg biedt capaciteit aan ca. 140 personen. U kunt in de aula tijdens de crematieplechtigheid muziek en beeldmateriaal gebruiken. Ook is het mogelijk na afloop van de dienst uw dierbare te begeleiden naar de ovenruimte. Bent u met een zeer kleine groep personen, dan kan er voorafgaande aan de crematie een dienst gehouden worden in de familiekamer die geschikt is voor ca. 20 personen.

 

Wilt u nader geïnformeerd worden over de mogelijkheden en de prijzen op het gebied van crematieverzorging in Rijswijk, dan is Memento Mori u graag van dienst. Indien u uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij aangeven welke mogelijkheden crematorium Eikelenburg hierin biedt. Mochten er andere locaties ook, of zelf beter, bij uw wensen aansluiten, dan informeren wij u hierover eveneens. Memento Mori is namelijk een onafhankelijke uitvaartorganisatie en beschikt over de mogelijkheden en prijzen van locaties in de gehele regio. 

 

Maakt u hier dus gebruik van en neem vrijblijvend contact op.

Icoon contact

Meer weten over Crematorium Eikelenburg? Neem contact op met Memento Mori in Den Haag.

Neem contact op