Catering

Na afloop van een uitvaart is het veelal gewenst met de aanwezigen nog na te praten. Waar vroeger de vaste catering hierbij bestond uit koffie en thee met een plakje cake is er tegenwoordig een zeer ruime keuze. Per locatie kan de catering wel wat verschillen, maar veelal is er een enorme keuze. U kunt aangeven of er sterke drank geserveerd mag worden en er zijn zowel zoete, hartige, warme als koude snacks mogelijk. Koffie/thee / fris met een koekje is op de meeste locaties standaard aanwezig zonder dat er een aantal opgegeven dient te worden. Wilt u zaken als een borrelgarnituur of speciaal gebak laten serveren dan dient u hiervan aantallen op te geven. Zijn er speciale wensen maak dit dan tijdig kenbaar. Zelfs als uw keuze niet in het standaard assortiment zit is het veelal mogelijk aan uw wens gehoor te geven. Door verscherping van de voedsel- en warenwet is het niet meer mogelijk zelf voedsel mee te nemen om dit in de ontvangkamer te laten serveren.


Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een andere locatie dan een crematorium of begraafplaats om een afscheidsdienst te houden. Lang niet alle locaties beschikken over een cateringmogelijkheid. Memento Mori is een flexibele organisatie die ook voor deze speciale locaties een oplossing heeft. Memento Mori werkt samen met een mobiel cateringbedrijf dat naast allerhande consumpties ook (sta)tafels , stoelen, kapstokken en diverse noodzakelijke apparatuur kan leveren.


Heeft u vragen dan kunt u altijd met Memento Mori overleggen zodat wij contact kunnen maken met de locatie naar keuze en de mogelijkheden voor u kunnen bespreken.