Goed om te weten :

 • Altijd persoonlijk en direct contact

 • Uitvoering in heel Zuid Holland ( in gehele regio)

 • Uitvaartverzorging en uitvaartverzekering onder 1 dak

 • Altijd vrije keuze van opbaar- en uitvaartlocatie

 • Voorbespreking mogelijk zonder kosten

Goed om te weten :

 • Altijd persoonlijk en direct contact

 • Uitvoering in heel Zuid Holland ( in gehele regio)

 • Uitvaartverzorging en uitvaartverzekering onder 1 dak

 • Altijd vrije keuze van opbaar- en uitvaartlocatie

 • Voorbespreking mogelijk zonder kosten

Goed om te weten :

 • Altijd persoonlijk en direct contact

 • Uitvoering in heel Zuid Holland ( in gehele regio)

 • Uitvaartverzorging en uitvaartverzekering onder 1 dak

 • Altijd vrije keuze van opbaar- en uitvaartlocatie

 • Voorbespreking mogelijk zonder kosten

Uw uitvaartverzorger in Den Haag 

Onze dienstverlening

De dienstverlening van ons bedrijf bestaat niet uitsluitend uit de uitvaart regelen. Natuurlijk staan wij voor u klaar indien iemand uit uw naaste omgeving is overleden en regelen wij samen met u alles wat omtrent de uitvaart vastgelegd en verzorgd dient te worden. Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, een helpende hand en een vraagbaak te zijn voor mensen die zelf geconfronteerd worden met een ernstige ziekte of met een ernstig ziek familielid.

Informatie

Diegenen die zich op voorhand willen of moeten oriënteren op de verzorging van een uitvaart staan wij graag terzijde en bieden wij als uitvaartverzorger informatie, advies en steun bij het nemen van beslissingen. Onze site biedt informatie op velerlei gebied, zodat u in uw eigen omgeving en in alle rust kennis kunt nemen van alles wat er rondom een uitvaart mogelijk en noodzakelijk is. Mocht er informatie ontbreken of heeft u naar aanleiding van onze site vragen, laat u ons dit dan gerust weten. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken

Het is mogelijk met ons een afspraak te maken om op voorhand al allerlei zaken door te nemen, zodat er al een compleet draaiboek voor de uitvaart vast ligt en er na het overlijden op basis hiervan gehandeld kan worden. Dit neemt nabestaanden veel zorgen uit handen en kan voor een (ziek) iemand zelf een rustgevende gedachte zijn. Ouderen die bijvoorbeeld hoegenaamd geen familie meer om zich heen hebben kunnen er zo voor zorgen dat hun wensen op het gebied van een uitvaart ten uitvoer zullen worden gebracht. De afspraak kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar uiteraard ook bij u thuis of op een andere gewenste locatie.

Overlijden melden

Het melden van een overlijden kan bij Memento Mori Uitvaartzorg 24 uur per dag middels ons telefoonnummer 070 - 44 00 333. Dit nummer wordt tijdens kantoortijden via ons kantoor opgevangen en na sluitingstijd wordt het doorgeschakeld, zodat u altijd iemand van ons persoonlijk aan de telefoon krijgt. Zodra u een overlijden bij ons meldt, staat Memento Mori Uitvaartzorg u bij en zullen wij voor u de uitvaart regelen. We stellen samen met u datum en tijdstip van de uitvaart vast en regelen de opbaring van de overledene. Er is een ruime keus aan kisten, zowel qua kleur als bekleding en een groot assortiment aan rouwdrukwerk. Hierin kan, indien gewenst, een foto van de overledene of een andere afbeelding die u zelf aanlevert verwerkt worden. Het drukwerk wordt bij u thuis bezorgd en wij zorgen voor de aflevering van de geschreven kaarten aan het postkantoor.

Voorbeelden van de kisten treft u aan onder de rubriek 'Kisten'; voorbeelden van rouwkaarten treft u aan onder de rubriek 'Rouwkaarten'.

Verzorging aangifte en papierwerk

Onze uitvaartverzorger verzorgt voor u de overlijdensaangifte aan de burgerlijke stand. Dit dient altijd te geschieden in de plaats van overlijden. U krijgt van ons een origineel exemplaar uitgereikt alsmede een aantal afschriften om diverse instanties kennis te geven van het overlijden. Mocht een uitvaart binnen de 36 uur na overlijden plaats moeten vinden of na de wettelijke termijn van 6 werkdagen, dan verzorgt Memento Mori Uitvaartzorg voor u tevens al het benodigde papierwerk om de uitvaart plaats te kunnen laten vinden. Bij buitenlandse transporten verzorgen wij tevens een medical statement en al het benodigde papierwerk om een overledene te repatriëren.

Overige zaken

Wij kunnen daarnaast gewenste advertenties, de muziek en het bloemwerk verzorgen. U bent geheel vrij in de keus van een begraafplaats of crematorium zowel in Den Haag als daarbuiten. Wij hebben in Den Haag de beschikking over diverse rouwcentra voor het opbaren van een overledene, waaronder rouwcentrum Sorghvliet aan de Groot Hertoginnelaan en rouwcentrum Waldeck aan de Oude Haagweg. Elders op de site treft u een omschrijving met afbeeldingen van de betreffende centra aan. Deze locaties bieden de mogelijkheid een condoleancebezoek te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een overledene thuis op te baren. Wij beschikken over alle middelen om bij u thuis een rouwkamer in te richten.

Rouwvervoer

Voor het vervoeren van een overledene op de dag van de uitvaart kan gebruik gemaakt worden van een grote verscheidenheid aan rouw- en volgauto's. Deze zijn zelfs in aparte kleuren zoals blauw, bordeaux of roze beschikbaar. Het is echter ook mogelijk gebruik te maken van een traditionele rouwkoets in zowel zwart als wit met twee of vier paarden en eventuele volgkoetsen. Alternatieve wijzen van vervoer bijvoorbeeld middels de uitvaarttruck, per motor, fiets of een eigen vervoermiddel kunnen besproken worden. Neemt u hiertoe contact met ons op.

Icoon contact

Een uitvaart laten regelen door Memento Mori in Den Haag? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op