• Uitvaartverzorging en uitvaartverzekering onder dezelfde vertrouwde vleugels
 • Memento Mori, als het moment om te gedenken is gekomen
 • Als uw zon voor het laatst onder gaat wie regelt dan uw zaken?
 • Sinds 1880 een vertrouwd adres voor een waardig afscheid
 • Een onafhankelijk verzekeringsadvies verlicht uw situatie
 • Laat uw laatste wens onze zorg zijn
 • Als er geen morgen meer komt, wie kent dan uw wensen?
 • Laat geen vraagtekens na, gebruik gratis onze wilsbeschikking
 • Dekt uw verzekering al uw wensen op uitvaartgebied?
 • Sinds 1880 een vertrouwd adres voor een waardig afscheid
 • Laat uw laatste wens onze zorg zijn
 • Een goede uitvaartverzekering biedt houvast in moeilijke tijden
 • Memento Mori staat voor stijlvolle uitvaartverzorging
  met oog voor detail
 • Een onafhankelijk verzekeringsadvies verlicht uw situatie
 • Laat uw wensen niet waaien met de wind, leg ze tijdig vast!
 • Uitvaartverzorging ook zonder verzekering mogelijk
 • Aanbod uitvaartverzekeringen van alle grote labels zoals Monuta , Dela en Ardanta
 • Memento Mori verzorgt uitvaarten ongeacht uw geloofsovertuiging
 • Maak van uw naasten geen speurders, laat hen weten wat u geregeld heeft.
 • Als u uitvliegt op de vleugels der eeuwigheid, wat laat u dan achter?

Keuze crematorium

Indien u op zoek bent naar een crematorium in Den Haag voor het houden van een dienst  dan heeft u de keuze uit een aantal locaties. In de onderstaande lijst treft u per crematorium in Den Haag de vestigingsgegevens aan met daarbij enkele belangrijke kenmerken. 

Keuze Crematorium in Den Haag


Crematorium Haagse Duinen


Adresgegevens:
Wijndaelersingel 1
2553 AC Den Haag
Telefoon: 070-2182088 

Het crematorium Haagse Duinen in Den Haag heeft een moderne, ruime en lichte aula voor het houden van plechtigheden met een capaciteit van ca. 130 zitplaatsen. Daarnaast is er nog een ruim aantal staanplaatsen. Er is een digitaal geluidssysteem beschikbaar voor het draaien van muziek en u kunt er foto en videomateriaal afspelen. Ook staat er een piano tot uw beschikking. Na afloop van de dienst is het mogelijk de kist naar de oven te begeleiden. Er is een grote ruimte die gebruikt kan worden voor de condoleance na afloop met een uitgebreid aanbod op het gebied van de catering.

Crematorium Haagse Duinen heeft geen eigen strooiveld of urnenmuur. Wel zijn er legio andere asbestemmingen te kiezen. Neemt u hiertoe contact op met Memento Mori Uitvaartverzorging.


Afscheidshuis: Nieuw Eykenduynen

Adresgegevens:
Kamperfoeliestraat 2B
2563 KJ Den Haag
Telefoon:  088 -9272300

Het crematorium Nieuw Eykenduynen was gelegen aan de Kamperfoeliestraat 2b in Den Haag op hetzelfde terrein als de begraafplaats. Per december 2016 is de bestaande accomodatie gesloopt op het administratiekantoor na. Inmiddels is er een geheel nieuw afscheidshuis verrezen. Er is een wasruimte voor het verzorgen van een overledene, er zijn 24 uurs kamers beschikbaar en diverse andere opbaarmogelijkheden waaronder zelfs een uitvaartcafé. Er is een grote aula met een condoleanceruimte gekomen, maar cremeren is op dezelfde locatie is  niet meer mogelijk. In de nieuwe opzet kan alles rondom een overlijden dus daar geregeld worden, maar na afloop van de uitvaartplechtigheid wordt de overledene overgebracht naar crematorium Ockenburgh in Den Haag  of crematorium Eikelenburg in Rijswijk voor de daadwerkelijke crematie. Indien gewenst kunt u de overledene in staatsie begeleiden naar het betreffende crematorium.  

Op het terrein van begraafplaats Nieuw Eykenduynen zijn een urnentuin en een urnenmuur aanwezig waar een asbus kan worden bijgezet. Deze blijven, net als de begraafplaats zelf, ook  gewoon beschikbaar.

Openingstijden: (onder voorbehoud van wijzigingen)

Zomerperiode (van 1 april / 30 september)  van 09.00 / 20.00 uur
Winterperiode (van 1 oktober / 31 maart)     van 09.00 / 16.30 uur

De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 / 16.30 uur.
 

Crematorium Ockenburgh, tegenwoordig Yardenhuis Ockenburgh

Adresgegevens:
Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag
Telefoon:  070- 3978411

Crematorium Ockenburgh in Den Haag is gelegen aan de Ockenburghstraat 21 nabij Kijkduin. Op het terrein van het crematorium zijn een tweetal aula's gelegen.

Grote aula

De grote aula van Crematorium Ockenburgh biedt zitplaatsen aan ca. 130 personen. Inclusief de staanplaatsen is er plaats voor ca. 200 personen. Bij extreme belangstelling kan de dienst zelfs vanuit de ontvangkamer op een scherm gevolgd worden. Er is speciale sfeerverlichting aanwezig die qua kleur kan worden aangepast aan uw wens. Er kunnen beelden geprojecteerd worden, er is een digitaal geluidssysteem voor het afspelen van muziek en er is een piano beschikbaar. De dienst kan worden opgenomen op een dvd of cd.  De kist kan in deze aula na afloop van de dienst aan het oog onttrokken worden en begeleid worden naar de ovenruimte.  

Kleine aula


De kleine aula van crematorium Ockenburgh heeft een zitcapaciteit van ca. 70 personen en er is een beperkte capaciteit aan staanplaatsen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een gedigitaliseerd muzieksysteem, kunnen foto's en video's worden geprojecteerd en is er een piano aanwezig. Een opname van de dienst is mogelijk zowel op dvd als cd. Het is in deze aula niet mogeljk de kist aan het oog te onttrekken na afloop van de dienst.   

Rozenkamer en Leliekamer

Dit zijn twee sfeervol ingerichte huiskamers die zowel voor een opbaring gebruikt kunnen worden als voor het houden van een uitvaart dienst. De kleinschaligheid van de ruimtes geeft een zeer intieme sfeer aan de dienst, maar beperken het aantal aanwezigen hierbij. De Leliekamer is geschikt voor een dienst met een gezelschap van ca. 10 personen en de Rozenkamer voor een gezelschap van ca. 20 personen. 

Gewenste muziek of projectiemateriaal moet uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de dienst worden aangeleverd ter controle. Er is voor iedere aula een aparte ruimtes voor een condoleance beschikbaar met uitgebreide cateringsmogelijkheden. Speciale wensen op cateringgebied moeten besteld worden dus deze bestelling moet tijdig op de locatie door ons worden opgegeven.

Hindoestaanse diensten
De grote aula van Crematorium Yardenhuis Ockenburgh is zeer geschikt voor het houden van Hindoestaanse diensten. De aula is ruim opgezet waardoor er voldoende gelegeheid is een grote groep mensen te laten defileren. Aan het eind van de plechtigheid kan de kist dalen en wordt zo aan het oog onttrokken. Het is voor een beperkte groep naaste familieleden, samen met de pandith toegestaan de overledene tot aan de oven te begeleiden en daar de laatste rituelen te verrichten. Het is mogelijk op een scherm in de aula dit laatste stukje van de dienst te projecteren waardoor de overige belangstellenden dit toch kunnen volgen. Indien dit gewenst is moet dit vantevoren worden afgesproken met de medewerkers van het crematorium.

Urnentuin en urnenmuur
Op het terrein van Crematorium Ockenburgh is het mogelijk zowel in een urnentuin als in een urnenmuur een usbus bij te zetten. Ook heeft het crematorium een speciaal stukje bos waar het mogelijk is de as van een overledene te verstrooiien. Er kan daar, ter nagedachtenis hieraan, ook een klein gedenkplaatje geplaatst worden. Het verstrooiien kan niet zomaar geschieden. U dient hiertoe een afspraak te maken via de administratie van het crematorium.

Openingstijden:  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Zomerperiode (van 1 april / 30 september)  van 09.00 / 20.00 uur
Winterperiode  (van 1 oktober / 31 maart)   van 09.00 / 16.30 uur
 

Crematorium Rijswijk

Crematorium Eikelenburg (Yardenhuis van Rijswijk )

Adresgegevens:
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk
Telefoon : 070 - 3961967

Het crematorium Eikelenburg ( Yardenhuis van Rijswijk),  is gelegen aan de Eikelenburglaan op hetzelfde terrein als de begraafplaats Eikelenburg. Op het terrein staat een aula voor het houden van een plechtigheid welke plaats biedt aan ca. 120 personen. Er is een digitaal muzieksysteem aanwezig waardoor u de muziek voor een dienst minimaal 24 uur vantevoren moet aanleveren zodat deze kan worden ingelezen en gecontroleerd. Dit kan zowel op een Cd als middels een usb stick. Na de laatste renovatie van de aula is de mogelijkheid om de kist aan het oog te onttrekken verdwenen. Zeker als u een hindoestaanse plechtigheid dient te plannen is het belangrijk hier rekening mee te houden. Het is toegestaan voor een beperkte groep naaste familieleden de overledene te begeleiden tot aan de oven. Dit moet echter wel vooraf kenbaar gemaakt worden. Er is een grote en een kleine ruimte beschikbaar om te condoleren met ruime cateringsmogelijkheden.

Openingstijden:  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Zomerperiode (van 1 april / 30 september) van 08.00 / 20.00 uur
Winterperiode (van 1 oktober / 31 maart)   van 08.00 / 18.00 uur

Crematorium Delft

Crematorium Iepenhof

Adresgegevens:
Hoflaan 18
2616 AA Delft
Telefoon:  015 - 2511190

Crematorium Iepenhof Delft is een zeer modern en goed uitgerust crematorium dat ook zeer geschikt is voor multiculturele uitvaarten. Er is een wasruimte aanwezig voor de bewassing of verzorging van een overledene. Daarnaast zijn er ook rouwkamers gevestigd voor de opbaring en het houden van rouwbezoeken. Dit kan zowel in kleine, besloten kring als voor grote groepen belangstellenden. Maakt u gebruik van de rouwkamer dan hoeft u voor het houden van een afscheidsdienst niet van locatie te wisselen. 
De aula van crematorium Iepenhof Delft is ruim opgezet met voldoende zitplaatsen (ca. 120 persoenen) en een behoorlijke hoeveelheid staanplaatsen. Er is moderne geluidsapparatuur aanwezig voor het afspelen van muziek en het projecteren van beeldmateriaal. Het is zelfs mogelijk de uitvaartdienst via het internet uit te laten zenden zodat familie en belangstellenden in het buitenland de plechtigheid kunnen volgen.  
In de aula van crematorium Iepenhof Delft mogen ook vuurdiensten gehouden worden, dus voor hindoestaanse groepen is deze locatie uitermate geschikt. Alle gewenste faciliteiten bevinden zich hier onder 1 dak.

Openingstijden: crematies zijn zowel gedurende de week als in het weekend, zelfs op zondag, mogelijk

Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden

Crematorium in Zoetermeer

Crematorium Meerbloemhof

Adresgegevens:
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Telefoon :  079- 3229311

Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer is een moderne locatie die goed toegankelijk is. In de aula, die ruimte biedt aan zo'n 120 personen, kan tijdens de plechtigheid gebruik gemaakt worden van muziek en kunnen foto's worden geprojecteerd. Daarnaast is projectie op de achterwand van de aula mogelijk met afbeeldingen uit diverse thema's. De muziek moet 24 uur voor aanvang van de plechtigheid aangeleverd worden om op bruikbaarheid te controleren. De plechtigheid kan via een webcast uitgezonden worden zodat belangstellenden via het internet de dienst kunnen volgen. Ook de condoleanceruimte doet modern aan en er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden. De aula en condoleanceruimte van crematorium Meerbloemhof Zoetermeer staan tevens ter beschikking van de naastgelegen begraafplaats Meerbloemhof. 

Openingstijden:  (onder voorbehoud van wijzigingen)

van 1 april / 30 september van 10.00 / 22.00 uur
van 1 oktober / 31 maart van 10.00 / 16.00 uur


Memento Mori
Uitvaartverzorging sinds 1880

Kantooradres:

Leyweg 65
2545 CE 's-Gravenhage

Openingstijden:

Tijdens werkdagen van
08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoeken graag op afspraak

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

T:  070 - 440 0333
F:  070 - 404 3717
E:  info@mementomori-uitvaartzorg.nl

 

Memento Mori verzorgt uw uitvaart in o.a:
Den Haag, Voorburg, Wassenaar,
Leiden en Pijnacker-Nootdorp.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 

Laat ons weten wat u van ons vindt

Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top