• Uitvaartverzorging en uitvaartverzekering onder dezelfde vertrouwde vleugels
 • Memento Mori, als het moment om te gedenken is gekomen
 • Als uw zon voor het laatst onder gaat wie regelt dan uw zaken?
 • Sinds 1880 een vertrouwd adres voor een waardig afscheid
 • Een onafhankelijk verzekeringsadvies verlicht uw situatie
 • Laat uw laatste wens onze zorg zijn
 • Als er geen morgen meer komt, wie kent dan uw wensen?
 • Laat geen vraagtekens na, gebruik gratis onze wilsbeschikking
 • Dekt uw verzekering al uw wensen op uitvaartgebied?
 • Sinds 1880 een vertrouwd adres voor een waardig afscheid
 • Laat uw laatste wens onze zorg zijn
 • Een goede uitvaartverzekering biedt houvast in moeilijke tijden
 • Memento Mori staat voor stijlvolle uitvaartverzorging
  met oog voor detail
 • Een onafhankelijk verzekeringsadvies verlicht uw situatie
 • Laat uw wensen niet waaien met de wind, leg ze tijdig vast!
 • Uitvaartverzorging ook zonder verzekering mogelijk
 • Aanbod uitvaartverzekeringen van alle grote labels zoals Monuta , Dela en Ardanta
 • Memento Mori verzorgt uitvaarten ongeacht uw geloofsovertuiging
 • Maak van uw naasten geen speurders, laat hen weten wat u geregeld heeft.
 • Als u uitvliegt op de vleugels der eeuwigheid, wat laat u dan achter?

Overzicht begraafplaatsen

In onze regio is er een ruime keuze uit begraafplaatsen. De ene begraafplaats is de  andere niet. Er zijn verschillen in de sfeer en uitstraling maar ook zeker in de faciliteiten. U doet er dus goed aan u te oriënteren op de mogelijkheden. Kunnen de wensen die u heeft, bijvoorbeeld voor het houden van een uitvaartdienst in de aula op de betreffende begraafplaats ten uitvoer worden gebracht. Controleer ook  de beschikbaarheid van graven indien u tot het aankopen van een eigendomsgraf over wilt gaan. Onderstaand treft u een overzicht aan van de verschillende begraafplaatsen per regio met wat algemene informatie. Wij raden u echter aan niet uitsluitend af te gaan op informatie of wat afbeeldingen. De sfeer van een begraafplaats ervaart u pas echt als u over de begraafplaats loopt. Neem deze moeite, want een eigendomsgraf gaat u voor een langere periode aan en als de keuze eenmaal gemaakt is, is wijzigen na een paar jaar geen optie meer.

BEGRAAFPLAATSEN IN DEN HAAGAlgemene begraafplaats Kerkhoflaan

Algemene begraafplaats Kerkhoflaan

Adresgegevens:
Kerkhoflaan 12
2585 JB Den Haag
telefoon : 070-  3504036

De gemeentelijke begraafplaats aan de Kerkhoflaan te Den Haag wordt door velen ook wel de Algemene Begraafplaats Kerkhoflaan genoemd. Deze begraafplaats bestaat al sinds 1830 en straalt een rustige en historische sfeer uit. Er is de beschikking over een aula voor het houden van een dienst en er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van CD's. De dienst kan worden opgenomen zowel op CD als op DVD . Er is een aparte ruimte voor het condoleren waarbij ook de catering verzorgd kan worden. Er zijn zowel eigendomsgraven als algemene graven beschikbaar. Tijdens een bezoek aan de begraafplaats kunt u middels een informatiezuil een grafnummer  opzoeken indien u niet precies weet waar iemand begraven ligt.

Openingstijden:   (Onder voorbehoud van wijziging)
 
 
Zaterdag van 09.00 / 18.00 uur
  Zon- en feestdagen van  10.00 / 18.00 uur
  Overig van 08.00 / 18.00  uur
  Tijdens zomertijd tot 21.00 uur
  
De administratie is tijdens kantoortijden geopend voor al uw vragen.Begraafplaats Nieuw Eykenduynen

Begraafplaats Nieuw Eykenduynen

Adresgegevens: 
Kamperfoeliestraat 2a
2563 KJ Den Haag
telefoon :  088 - 9272300

Begraafplaats Nieuw Eykenduynen, gelegen aan de Kamperfoeliestraat 2a is een begraafplaats met een rijke historie. Sinds 2017 is de accomodatie op het terrein onder constructie geweest. Inmiddels is de bouw van een modern uitvaartcentrum voltooid. De verwachting is dat dit medio september 2019 in gebruik zal worden genomen. 

Er zal gelegenheid zijn op te baren en rouwdiensten te houden. Na afloop is er gelegenheid gebruik te maken van een condoleanceruimte met uitgebreide cateringmogelijkheden. Het crematorium is verdwenen en komt op deze locatie ook niet meer terug. Nadere inhoudelijke informatie komt beschikbaar als de locatie in september in gebruik wordt genomen.  


Openingstijden:  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Zomerperiode  (van 1 april / 30 september) van 09.00 / 20.00                        Winterperiode  (van 1 oktober / 31 maart)   van 09.00 / 17.00

De administratie van de begraafplaats is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 / 16.30 uurBegraafplaats Oud Eik en Duinen

Begraafplaats Oud Eik en Duinen

Adresgegevens:
Laan van Eik en Duinen 38
2564 GT Den Haag
telefoon : 070 - 4470000

De begraafplaats Oud Eik en Duinen ligt pal achter de begraafplaats Nieuw Eykenduynen en daarom worden deze locaties vaak door mensen met elkaar verwisseld. Het zijn echter twee geheel aparte locaties met een weg en hek ertussen. Het is dus niet mogelijk om over de begraafplaats te lopen waarbij men dan bijvoorbeeld van 'Oud' naar 'Nieuw' loopt.  Oud Eik en Duinen is een van de oudste begraafplaatsen van Nederland. Op het terrein van de begraafplaats bevindt zich een betrekkelijk nieuw complex waarin rouwkamers gevestigd zijn en een ontvangkamer voor het condoleren na afloop van een uitvaartplechtigheid. Er is een keuze uit een opbaring in een 24 uurs kamer of rouwkamers waarbij een bezoek moet worden afgesproken. Indien u in dezelfde ruimte afscheid wilt kunnen nemen van een overledene en daar tevens het condoleren plaats wilt laten vinden dan kunt u gebruik maken van de ontvangkamer. Het is belangrijk dat u dit bij de bespreking van de uitvaart en de boeking van de opbaring kenbaar maakt.    
De monumentale begraafplaats zelf heeft een oude en rijke historie en de kapel voor het houden van een afscheidsdienst ademt deze sfeer ook uit. Binnenin is de aula recentelijk flink opgeknapt. De vloer en de stoelen zijn vernieuwd, er is een high-tech muziekinstallatie geplaatst en men beschikt nu over een groot beeldscherm om beeldmateriaal te kunnen projecteren. U heeft de beschikking over een piano en een orgel. Mocht er in de familie niemand zijn die kan spelen dan kunnen wij via de begraafplaats een ervaren pianist of organist regelen die de afscheidsdienst geheel naar uw wens kan begeleiden.  Het gebouw is qua capaciteit niet veranderd. U dient er dus rekening mee te houden dat het bij een grote groep belangstellenden waarschijnlijk niet mogelijk zal zijn iedereen een plaats in de aula aan te bieden. Het is ons op dit moment niet bekend of er inmiddels mogelijkheden zijn om de dienst op een andere wijze of elders te volgen. 

Islamitisch gedeelte 

De begraafplaats heeft een speciaal gedeelte voor islamitische uitvaarten. De nieuw uit te geven graven zijn allen keldergraven. Het afkopen van het onderhoud over een langere periode is verplicht. Hier dient u in de kostenbegroting rekening mee te houden.

Openingstijden :  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

7 dagen per week van zonsopgang tot zonsondergangRooms Katholieke begraafplaats St. Petrus Banden

Rooms Katholieke begraafplaats St. Petrus Banden

Adresgegevens:
Kerkhoflaan 10
2585 JB Den Haag
telefoon : 070- 3503718

De begraafplaats St. Petrus Banden is gelegen aan de Kerkhoflaan te Den Haag en is gesticht in 1830. Deze sfeer ademt de begraafplaats ook nog steeds uit.  De monumentale arcade en de kapel die in 2001 nog is gerestaureerd geven een historisch en rustgevend gevoel en maken het tot een gedenkwaardige plaats. Dit heeft echter ook een klein nadeel. Hoe sfeervol en sereen de kapel ook is, de ruimte is vrij beperkt en bij een grote groep belangstellenden rest er dus niets anders dan buiten te blijven staan. Ook de faciliteit voor het condoleren is niet groot. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de catering. De begraafplaats biedt echter als geen ander de mogelijkheid hier terug te keren op een later tijdstip en middels een gebed en het opsteken van een kaars een overledene te gedenken. De kapel is hiertoe namelijk vrij toegankelijk als er geen diensten gepland staan.

Bovengronds begraven 

Wanneer u onder de arcade door naar de achterkant van de begraafplaats loopt komt u op het nieuwe gedeelte van de begraafplaats terecht. In dit deel worden nieuwe eigendomsgraven uitgegeven, maar bevindt zich tevens de grafmuur waarin overledenen boven de grond kunnen worden bijgezet. er zijn niet veel locaties binnen onze regio waar dit mogelijk is. Op deze begraafplaats worden 'Oud'en 'Nieuw' dus met elkaar in rust en repect verenigd.


Openingstijden :  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Maandag /zaterdag van 10.00 / 16.00 uur
Zondag van 12.00 / 16.00 uurRooms Katholieke begraafplaats St. Barbara

Rooms Katholieke begraafplaats St. Barbara

Adresgegevens:
Barbaraweg 6
2516 BT Den Haag
telefoon : 070 -3859640

De begraafplaats St. Barbara, gelegen aan de Barbaraweg is gesticht in 1920 en ligt direkt achter de industriewijk aan de Binckhorstlaan. Dit doet vermoeden dat men zich hier niet zou kunnen onttrekken aan de drukte van de stad, maar niets is minder waar. Zodra u vanaf de Binckhorstlaan het terrein van de begraafplaats op komt wordt u verrast door de rust en kalmte die dit stukje Den Haag ondanks haar ligging uitstraalt.

In 2002 is er een nieuw multifunctioneel gebouw neergezet dat dienst doet als kapel en aula met een 120 tal zitplaatsen. Er is een rouwkamer, een aparte familiekamer en een condoleanceruimte waar diverse consumpties verzorgd kunnen worden. Er is een muziekinstallatie voor het spelen van CD's tijdens een dienst en er kan een klok geluid worden.

Openingstijden:  (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Maandag / Zondag van 10.00 / 16.00 uur


Begraafplaats Westduin

Begraafplaats Westduin

Adresgegevens:
Ockenburgstraat 27
2553 AA Den Haag
telefoon : 070- 3912004

De gemeentelijke begraafplaats Westduin is gelegen aan de Ockenburghstraat te Den Haag, nabij Kijkduin. De begraafplaats is goed onderhouden en heeft ruime looppaden. Er zijn zowel eigendomsgraven,  algemene graven als urnengraven beschikbaar. Direkt bij de oprit van de begraafplaats bevindt zich de aula die ter beschikking staat voor het houden van diensten. De ruimte is netjes, maar niet al te groot. Indien u met een grote familie bent of bij de plechtigheid veel belangstellenden verwacht dan zult u in de aula waarschijnlijk ruimte tekort komen. Er is wel gelegenhied middels luidsprekers buiten de dienst te volgen. Ook de ruimte voor het condoleren is niet extreem groot. Er kan, naast de ruimte binnen, ook gebruik gemaakt worden van een terras.

Islamitisch gedeelte

Sinds 1994 is een deel van de begraafplaats speciaal gereserveerd voor Islamitische uitvaarten. Een deel hiervan bestaat uit 'algemene akkers' wat wil zeggen dat de grond aangekocht kan worden ongeacht een eventueel lidmaatschap van een vereniging of een moskee. Er zijn echter ook besloten akkers aanwezig waarop men uitsluitend begraven kan worden indien de betreffende persoon lid is van de vereniging of moskee waaraan het betreffende stuk grond is uitgegeven. Voor het begraven op deze grond dient door de betreffende voorzitter toestemming gegeven te worden.

Openingstijden:    (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Zaterdag van 09.00 / 16.00 uur
Zon- en feestdagen van 10.00 / 16.00 uur
Overig van 08.00 / 16.00  uur
 
De administratie van de begraafplaats is tijdens kantoortijden geopend voor al uw vragen.


BEGRAAFPLAATSEN IN DELFTBegraafplaats Iepenhof

Begraafplaats Iepenhof

Adresgegevens:
Hoflaan 18
2616 AA Delft
telefoon : 015 - 2511190

Begraafplaats Iepenhof beschikt over een zeer moderne en goed uitgeruste aula. Er zijn in hetzelfde gebouw ook meerdere rouwkamers gevestigd waardoor u niet van locatie hoeft te wisselen. De aula is ruim opgezet met voldoende zitplaatsen en is voorzien van moderne geluidsapparatuur. Er kunnen foto's geprojecteerd worden tijdens de dienst en het is zelfs mogelijk de uitvaartdienst via het internet uit te laten zenden zodat familie en belangstellenden in het buitenland de plechtigheid kunnen volgen. 

Openingstijden: (onder voorbehoud van wijzigingen)

Op dit moment niet bij ons bekend


BEGRAAFPLAATSEN IN RIJSWIJK Begraafplaats Eikelenburg

Begraafplaats Eikelenburg

Adresgegevens:
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk
telefoon : 070 - 3961967

Begraafplaats Eikelenburg is gelegen aan de Eikelenburglaan te Rijswijk en is een goed onderhouden begraafplaats. Op het terrein staat een grote aula die recentelijk geheel is gerenoveerd. De aula is ruim opgezet en er zijn vele mogelijkheden. er kan helaas niet mer lichtkleuren gewerkt worden. Middels een digitaal systeem kan er gebruik gemaakt worden van muziek tijdens de plechtigheid. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat deze muziek tenminste 24 uur vantevoren wordt aangeleverd om het inlezen en controleren mogelijk te maken. Bij Eikelenburg kan de muziek zowel middels een CD als op een usb stick worden aangeleverd. Er is een grote en een kleine ruimte beschikbaar voor het condoleren en een zeer uitgebreide catering staat tot uw beschikking. Op de begraafplaats zijn zowel eigendomsgraven als algemene graven beschikbaar. Tevens is er een urnenmuur voor het bijzetten van een asbus. Het is mogelijk van de uitvaartdienst een dvd of een cd  opname te laten maken.

Openingstijden :   (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Zomerperiode (van 1 april / 30 september)  van 08.00 / 20.00 uur
Winterperiode (van 1 oktober / 31 maart)    van 08.00 / 18.00 uur

De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 / 16.30 uur.

Begraafplaats Oud Rijswijk

Adresgegevens:
Sir Winston Churchilllaan 233
2282 JS Rijswijk
telefoon :  070 - 3191721

De begraafplaats Oud Rijswijk ligt in het oude centrum van de stad en bestaat sinds 1915. Het is een kleine begraafplaats die met zijn oude graven een rustige en sfeervolle uitstraling heeft. De oude laan met hoge zuilbeuken langs het pad verstreken deze sfeer. Naast het oude, historische deel is er ook een klein nieuw gedeelte op de begraafplaats. Tevens is er een speciaal stukje grond gereserveerd voor islamitische uitvaarten. Er is een aula op de begraafplaats voor het houden van een dienst, maar deze is niet groot ( er is zitgelegenheid voor ca. 50 personen).  Ook kan er na afloop gebruik gemaakt worden van de condoleanceruimte.  Voor echt grote groepen mensen is de faciliteit niet echt geschikt. 
   
Openingstijden :  (Onder voorbehoud van wijziging)

Zomerperiode (van 1 april / 30 september) van 08.00 / 20.00 uur
Winterperiode (van 1 oktober / 31 maart)   van 08.00 / 16.00 uur

BEGRAAFPLAATSEN IN VOORBURG / LEIDSCHENDAMOosterbegraafplaats Voorburg

Oosterbegraafplaats Voorburg

Adresgegevens:
Rodelaan 64
2272 BB Voorburg
telefoon : 070 - 3863472

Op de Oosterbegraafplaats te Voorburg zijn zowel algemene graven als nieuw aan te kopen eigendomsgraven beschikbaar. De algemene graven bestaan uit grafruimtes voor drie personen waarbij een huurperiode van 10 jaar wordt aangehouden. Na deze periode komen de graven te vervallen. De eigendomsgraven worden uitgegeven voor een periode van minimaal 20 jaar. Ook deze graven beschikken over een ruimte voor drie overledenen  of per graflaag voor de bijzetting van drie asbussen. Verlenging van eigendomsgraven is mogelijk voor termijnen van vijf, tien of twintig jaar.
 
Binnen de eigendomsgraven zijn er particuliere graven en keuzegraven. Particuliere graven worden op volgorde van ligging uitgegeven en kunnen dus uit vooruit gereserveerd worden. Keuzegraven liggen verspreid over de begraafplaats ( dit zijn opnieuw vrijgegeven graven) en zijn daardoor wel vooraf te reserveren. De start van het grafrecht van 20 jaar is het moment van reserveren, dus niet het moment dat er uiteindelijk in begraven wordt.

Op het terrein van de begraafplaats is een aula aanwezig voor het houden van een dienst. Er is de beschikking over een geluidsinstallatie en een orgel. De aula is helaas niet zo heel erg groot waardoor u bij een plechtigheid met een grote belangstelling niet iedereen ruimte zult kunnen bieden in de aula. De catering wordt extern betrokken en kent een zeer uitgebreide sortering. Op de begraafplaats kunnen zowel in een urnennis als in een kelder asbussen worden bijgezet.

Openingstijden :   (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Van 1 april t/m 31 oktober van 7.00 / 21.00 uur
Van 1 november t/m 31 maart van 7.00 / 19.00 uur.

Algemene begraafplaats Voorburg

Adresgegevens:
Parkweg 105
2271 AG Voorburg
telefoon : 070 - 3863472

Op de Algemene begraafplaats aan de Parkweg worden algemene graven en eigendomsgraven uitgegeven. De faciliteiten op de begraafplaats zijn echter beperkt. Zeker als men met een grotere groep belangstellenden is, is het raadzaam naar een andere locatie uit te wjiken.
Er is een minimale mogelijkheid tot het houden van een dienst en bijzetting van asbussen is uitlsuitend mogelijk in bestaande graven. Er is dus geen urnennis of muur aanwezig waarin asbussen bijgezet kunnen worden.   

Openingstijden :   (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Van 1 april t/m 31 oktober van 7.00 / 21.00 uur
Van 1 november t/m 31 maart van 7.00 / 19.00 uur.


Algemene begraafplaats Noorthey Leidschendam

Adresgegevens:
Tuinenlaan 6
2261 HC Leidschendam

Begraafplaats Noorthey biedt u de gelegenheid te kiezien uit een algemeen graf of de aankoop van een familiegraf. Er is een algemeen deel op de begraafplaats en een apart rooms-katholiek deel. Daarnaast is er een stukje speciaal gereserveerd voor islamitische uitvaarten. Zowel de eigendomsgraven als de huurgraven hebben een capaciteit voor drie overledenen. Een huurgraf kent een termijn van 10 jaar en komt daarna te vervallen. Eigendomsgraven worden voor minimaal 20 jaar aangekocht met de mogelijkheid op verlenging van telkens vijf, tien of twintig jaar. Indien er niet wordt verlengd vervalt het graf alsnog.

Binnen de eigendomsgraven zijn er particuliere graven en keuzegraven. Particuliere graven worden op volgorde van ligging uitgegeven en kunnen dus uit vooruit gereserveerd worden. Keuzegraven liggen verspreid over de begraafplaats ( dit zijn opnieuw vrijgegeven graven) en zijn daardoor wel vooraf te reserveren. De start van het grafrecht van 20 jaar is het moment van reserveren, dus niet het moment dat er uiteindelijk in begraven wordt.

Voor het houden van een afscheidsdienst kunt u gebruik maken van de aula op de begraafplaast. Er is een geluidsinstallatie aanwezig om muziek af te spelen tijdens de dienst. Ook kan de catering verzorgd worden tijdens het condoleren. Noorthey kent de mogelijkheid asbussen bij te zetten in een kelder of nis. Daarnaast zijn er drie urnenheuvels waarop een monument geplaatst kan worden waar as in verwerkt is.

Openingstijden :   (Onder voorbehoud van wijzigingen)

Van 1 april t/m 31 oktober van 7.00 / 21.00 uur
Van 1 november t/m 31 maart van 7.00 / 19.00 uur.


BEGRAAFPLAATSEN IN ZOETERMEERBegraafplaats Meerbloemhof

Begraafplaats Meerbloemhof

Adresgegevens:
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
telefoon : 079 - 3468524

Begraafplaats Meerbloemhof is nog niet zo'n oude begraafplaats. De aula die tevens dienst doet bij crematieplechtigheden is modern en goed toegankelijk. Middels een loopbrug is de aula verbonden met de begraafplaats. In de aula, die ruimte biedt aan zo'n 100 personen, kan tijdens de plechtigheid gebruik gemaakt worden van muziek en kunnen foto's worden geprojecteerd. De muziek moet 24 uur voor aanvang van de plechtigheid aangeleverd worden om op bruikbaarheid te controleren. Tevens bestaat de mogelijkheid via webcast de dienst uit te zenden zodat naasten via het internet toch bij het afscheid aanwezig kunnen zijn. Ook de condoleanceruimte doet modern aan en er zijn uitgebreide cateringmogelijkheden.

Openingstijden:   (Onder voorbehoud van wijzigingen)

van 1 april / 1 oktober van 10.00 / 22.00 uur 
van 1 oktober / 31 maart van 10.00 / 16.00 uur


Memento Mori
Uitvaartverzorging sinds 1880

Kantooradres:

Leyweg 65
2545 CE 's-Gravenhage

Openingstijden:

Tijdens werkdagen van
08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoeken graag op afspraak

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

T:  070 - 440 0333
F:  070 - 404 3717
E:  info@mementomori-uitvaartzorg.nl

 

Memento Mori verzorgt uw uitvaart in o.a:
Den Haag, Voorburg, Wassenaar,
Leiden en Pijnacker-Nootdorp.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 

Laat ons weten wat u van ons vindt

Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top