Crematorium

Bent u in regio Den Haag en omstreken op zoek naar een crematorium dan heeft u momenteel de keuzen uit een zestal locaties. Ieder crematorium heeft zijn eigen faciliteiten en mogelijkheden. Zo is er verschil in de aanwezigheid van rouwkamers, de grootte van de beschikbare aula’s en koffiekamers, de mogelijkheid tot het tonen van foto- en videobeelden en het verzorgen van de catering. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het houden van een afscheidsdienst dan is het dus belangrijk om u goed te informeren zodat gekozen wordt voor het crematorium dat het best invulling kan geven aan uw wensen.  Memento Mori informeert u graag over de diverse mogelijkheden, geeft advies voor het maken van de juiste keuze en verzorgt voor u de formaliteiten aan het betreffende centrum.  Gaat uw voorkeur uit naar het houden van een dienst op een geheel andere locatie waarbij uitsluitend een aanvoer aan een crematorium gewenst is voor het laten plaatsvinden van de crematie, ook dan kunnen wij u nader informeren.  

Onze locaties

Crematorium Ockenburgh

Crematorium Ockenburgh in Den Haag biedt een scala aan diensten voor zowel intieme als grotere uitvaarten, met twee aula's die plaats bieden aan 80 tot 140 personen, plus extra staplaatsen.

Crematorium Iepenhof

Crematorium Iepenhof in Delft biedt een moderne faciliteit voor crematies en aanverwante diensten zoals opbaring en condoleancebezoeken. Het is speciaal ingericht voor Hindoestaanse vuurdiensten, met alle benodigde voorzieningen op één locatie, wat zowel kostenbesparend als geruststellend is voor nabestaanden. 

Crematorium Eikelenburg

Crematorium Eikelenburg in Rijswijk biedt uitgebreide diensten voor opbaring, condoleancebezoeken, en crematies voor zowel grote groepen als intieme bijeenkomsten. Met een aula die ruimte biedt aan circa 140 personen en voorzieningen voor muziek en beeld tijdens de dienst, biedt het een respectvolle setting voor het laatste afscheid.

Crematorium Haagse Duinen

Crematorium Haagse Duinen in Den Haag biedt een moderne, lichte omgeving voor uitvaartverzorging. Het centrum is uitgerust met faciliteiten voor rituele verzorging, koeling, opbaarkamers voor condoleancebezoeken, en een grote aula voor plechtigheden. 

Crematorium Meerbloemhof

Crematorium Meerbloemhof is een multifunctionele locatie indien u in Zoetermeer en omgeving op zoek bent naar een locatie voor het verzorgen van een crematie en de eventuele opbaring van een overledene. U treft er alles onder 1 dak. Er kan in de aangrenzende rouwkamer opgebaard worden, zelfs met de keuze van een 24-uurskamer, zodat u dag en nacht toegang heeft tot de ruimte waar uw dierbare ligt opgebaard.