• Memento Mori, als het moment om te gedenken is gekomen
  • Wij staan altijd voor u klaar
  • Persoonlijke invulling
  • 24/7 bereikbaar

Uitvaartcentrum Delft

In het uitvaartcentrum in Delft nemen familie en vrienden op een waardige manier afscheid van uw overleden dierbare. Memento Mori biedt collegiale locaties aan om uw dierbare op te baren, waaronder in Delft. Het rouwcentrum in Delft heeft een eigen uitstraling en diverse mogelijkheden. Bespreek met ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat deze worden gehoord.

Bespreek de mogelijkheden van het uitvaartcentrum in Delft

Ieder uitvaartcentrum heeft andere faciliteiten voor verschillende mogelijkheden. Wilt u een condoleancebezoek voor een grote groep belangstellenden? Wilt u een catering verzorgen? Of heeft u andere specifieke wensen voor de opbaring van uw overleden dierbare? Bespreek uw wensen en voorkeuren met ons. Wij bekijken of uw wensen te realiseren zijn in het rouwcentrum in Delft.

De verzorging van uw overleden dierbare

U heeft de mogelijkheid om het verzorgen van uw overleden dierbare in het rouwcentrum in Delft over te laten aan onze medewerkers. Indien gewenst, kunt u hierbij aanwezig zijn of meehelpen. Wanneer u de hele verzorging zelf met uw naasten wilt doen, is dit ook mogelijk. Voor sommige nabestaanden biedt dit troost en is het een onderdeel van de totale rouwverwerking. De keuze die u hiervoor maakt is geheel aan u.

Bel ons en maak een afspraak

Wij nemen graag uw zorgen uit handen en ondersteunen u zo goed mogelijk bij het regelen van een rouwcentrum voor een condoleancebezoek in Delft. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 070 - 44 00 333. Tijdens de afspraak bespreken wij graag uw wensen voor het uitvaartcentrum in Delft.


Anderen bekeken ook:

Memento Mori
Uitvaartverzorging sinds 1880

Kantooradres:

Leyweg 65
2545 CE Den Haag

Openingstijden:

Tijdens werkdagen van
08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoeken graag op afspraak

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

T:  070 - 44 00 333
F:  070 - 40 43 717
E:  info@mementomori-uitvaartzorg.nl

 

Memento Mori verzorgt uw uitvaart in o.a:
Den Haag, Voorburg, Wassenaar,
Leiden en Pijnacker-Nootdorp.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 

Laat ons weten wat u van ons vindt

Top