• Memento Mori, als het moment om te gedenken is gekomen
  • Wij staan altijd voor u klaar
  • Persoonlijke invulling
  • 24/7 bereikbaar

Rouwcentrum Zoetermeer

U neemt op een waardige manier afscheid in het rouwcentrum in Zoetermeer. Naast ons eigen rouwcentrum beschikken we over diverse locaties waar wij voor u een boeking kunnen verzorgen, zo ook in Zoetermeer. Memento Mori neemt de volledige zorg uit handen in deze moeilijke periode.

Een condoleancebezoek in het rouwcentrum in Zoetermeer

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een rouwcentrum in Zoetermeer voor een condoleancebezoek. Zo neemt u in alle rust afscheid van uw overleden dierbare. U maakt zelf de keuze waar de overledene opgebaard dient te worden. Wel is het aan te raden om de verzekering van de overledene na te gaan bij uw keuze van het rouwcentrum.

Geef de gewenste locatie door

Wij hebben twee collegiale locaties beschikbaar in Zoetermeer: Rouwcentrum van Dongen en Rouwkamer begraafplaats en crematorium Meerbloemhof. Geef de gewenste locatie zo snel mogelijk door. Boekingen op collegiale locaties worden geregeld op basis van de beschikbaarheid van de gewenste locatie. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden die de locaties bieden.

Bespreek uw wensen

Bij het overleden van uw dierbare zijn we dag en nacht bereikbaar op het telefoonnummer 070 - 44 00 333. Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen voor bijvoorbeeld de rouwkaarten, bloemen of het rouwcentrum in Zoetermeer te regelen.


Anderen bekeken ook:

Memento Mori
Uitvaartverzorging sinds 1880

Kantooradres:

Leyweg 65
2545 CE Den Haag

Openingstijden:

Tijdens werkdagen van
08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoeken graag op afspraak

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

T:  070 - 44 00 333
F:  070 - 40 43 717
E:  info@mementomori-uitvaartzorg.nl

 

Memento Mori verzorgt uw uitvaart in o.a:
Den Haag, Voorburg, Wassenaar,
Leiden en Pijnacker-Nootdorp.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 

Laat ons weten wat u van ons vindt

Top