• Memento Mori, als het moment om te gedenken is gekomen
  • Wij staan altijd voor u klaar
  • Persoonlijke invulling
  • 24/7 bereikbaar

Crematieverzorging

Met de crematieverzorging van Memento Mori wordt u volledig ontzorgd. Als uw dierbare is overleden zit u in een turbulente en emotionele periode. Er moet veel geregeld worden en u heeft veel aan uw hoofd. Het is dan erg fijn als de crematie volledig voor u wordt geregeld op basis van uw wensen.

Persoonlijk advies voor de crematieverzorging van uw dierbare

In de regio Den Haag hebben wij de mogelijkheid om diverse crematoria voor u te regelen. Uiteraard is uw keuze geheel vrij. Er is echter wel een verschil tussen de grootte van de aula’s en een verschil in faciliteiten. Wij horen graag uw voorkeuren voor de crematieverzorging en adviseren u persoonlijk zodat het crematorium voldoet aan uw wensen.

De bestemming van de as

Na een waardig afscheid duurt het een maand voordat de as van uw dierbare wordt vrijgegeven. U heeft de mogelijkheid om de as uit te strooien op een speciaal terrein van het crematorium of worden bijgezet in een urnenmuur of tuin. De verstrooiing kan ook elders plaats vinden maar dit mag uitsluitend op locaties die hier speciaal voor aangewezen zijn. Een geheel nieuwe vorm van verstrooiing is de mogelijkheid middels het oplaten van een speciale asballon. Wij vertellen u hier graag meer over.

Neem waardig afscheid van uw dierbare

De crematieverzorging van Memento Mori laat u waardig afscheid nemen van uw dierbare. Heeft u op voorhand vragen over bepaalde zaken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 070 - 44 00 333.

Anderen bekeken ook:

Memento Mori
Uitvaartverzorging sinds 1880

Kantooradres:

Leyweg 65
2545 CE Den Haag

Openingstijden:

Tijdens werkdagen van
08.45 uur tot 17.15 uur
Bezoeken graag op afspraak

Bij overlijden dag en nacht bereikbaar

T:  070 - 44 00 333
F:  070 - 40 43 717
E:  info@mementomori-uitvaartzorg.nl

 

Memento Mori verzorgt uw uitvaart in o.a:
Den Haag, Voorburg, Wassenaar,
Leiden en Pijnacker-Nootdorp.

 

Wij zijn aangesloten bij:

 

Laat ons weten wat u van ons vindt

Top